COA Gelden

07 juni 2018

Op de ALV 2018 is besloten om de COA borg te verhogen met € 15,- d.w.z. van € 35, - naar € 50,- . Wij hopen hiermee te bereiken dat minder leden de borg ieder jaar betalen en dus meer leden bereid zullen zijn om iets voor de TV Heino te doen. Ieder senior lid betaalt dit jaar deze € 15,- . Dus óók de leden die in commissies of bestuur zitten! Deze factuur heeft iedereen inmiddels ontvangen via KNLTB.Collect. 
Ronald Tammens (penningmeester) en Ellis Reimert (ledenadministratie) zijn ongelooflijk druk  geweest om uit te zoeken of alle leden sws de COA gelden hadden betaald. Dit bleek echter bij een aantal niet het geval en daarom hebben de betreffende leden nu een factuur van € 50,- gekregen.
Tevens hebben diverse leden een factuur ontvangen rondom de niet uitgevoerde COA diensten van 2017.  Indien er onduidelijkheden zijn over al of niet gedraaide diensten (kantine, schoonmaak of onderhoud), dan kan dat bij de penningmeester worden nagevraagd via [email protected]. Geef dan wel even de data op waarop jij de diensten hebt gedaan. Hij heeft alle enveloppen en kan dus e.e.a zo controleren.  Voorwaarde is wel dat de enveloppen correct ingevuld zijn!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 572 392 828

Address

Kerkpad 3
8141 VK Heino

KVK-nummer

5033265