Competitiecommissie

Competitiecommissie

De competitiecommissie stelt jaarlijks de teams samen voor zowel de zaterdag- en zondagcompetitie als voor de dinsdag- en donderdagcompetitie. Zij coördineren de gegevens die de KNLTB hen verstrekt m.b.t. de regionale en landelijke competitie, die duurt van half april tot begin juni.

Tevens versturen zij de uitnodigingsbrieven naar de bezoekende teams, zijn verantwoordelijk voor de uitgifte van de competitieballen, maken baanschema’s, verwerken de uitslagen op internet en zorgen dat alle reglementen betreffende de competitie worden nageleefd. Dit jaar was Heino met 18 teams vertegenwoordigd in de diverse zomercompetities. Alle leden van deze commissie zijn, volgens de regels van de KNLTB, gecertificeerd Verenigingscompetitieleider (VCL).

Tevens hoort de centrale balleninkoop voor de vereniging tot het takenpakket van deze commissie. Ook draagt de commissie zorg voor de wintercompetitie. Dit is een regionale competitie voor verenigingen uit Salland gedurende de winterperiode op vrijdagavond, die wordt afgesloten met een finaledag. Afgelopen winter namen er 5 Heinose teams aan deel.

 

Naam Telefoon
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-14405658
Hans Grotjohan 0572-366827 ; coordinator tvheino voor de wintercompetitie
Klik op de naam om te e-mailen