Competitiecommissie

VERENIGING COMPETITIE LEIDER (VCL)

De VCL stelt jaarlijks de teams samen voor zowel de zaterdag- en zondagcompetitie als voor de donderdag- en vrijdag competitie. Zij / hij coördineert de gegevens die de KNLTB hen verstrekt m.b.t. de regionale en landelijke competities, die duren van half april tot begin juni.

Tevens maken zij baanschema’s, verwerken de uitslagen op internet en zorgen dat alle reglementen betreffende de competitie worden nageleefd. Dit jaar was Heino met 13 teams vertegenwoordigd in de diverse zomercompetities. Alle leden van deze commissie zijn, volgens de regels van de KNLTB, gecertificeerd Verenigingscompetitieleider (VCL).

Tevens hoort de centrale balleninkoop voor de vereniging tot het takenpakket van deze commissie. Ook draagt de commissie zorg voor de wintercompetitie. Dit is een regionale competitie voor verenigingen uit Salland gedurende de winterperiode op vrijdagavond, die wordt afgesloten met een finaledag. Afgelopen winter namen er 5 Heinose teams aan deel.

SALLANDSE WINTERCOMPETITIE

Dit is een regionale competitie voor verenigingen uit Salland gedurende de winterperiode op vrijdagavond die wordt afgesloten met een finaledag. Afgelopen winter namen er 5 Heinose teams aan deel. Deze competitie maakt geen deel uit van de KNLTB competities.

Naam Telefoon
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-14405658
Hans Grotjohan  0572-366827 ; coordinator tvheino voor de wintercompetitie
Klik op de naam om te e-mailen